30 хил. фена на расовите автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас

Над 30 000 фена и 70 расови автомобила се срещнаха в пролетното издание на Премиум рали София – Свети Влас
30 хил. фена на расовите автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас
Източник: Екип на Премиум Рали София - Свети Влас

Премиум Рали София - Свети Влас и гръцкият им партньор Speedsector събраха стотици участници с адреналин в кръвта в едно завладяващо тридневно приключение, наречено „Supercars DreamDrive“. Екипажите имаха възможност да се насладят на шофиране по затворени планински отсечки, а партньорът на Премиум Рали София - Свети Влас Примекс - Гуми и Сервиз се погрижи всички да имат сигурно и добро сцепление. 

Стартът беше даден на 26 април 2024 г., където близо 70 автомобила преминаха по затворения за Събитието път от Банско до местност „Шилигарника“. Участниците тръгваха през определено време, а насрещното движението беше спряно за времето на преминаване. За още по-големи дози адреналин се проведе незабравим преход с ATV и UTV в Пирин планина. 

Фонтаните във Варна заработват отново до средата на май

На централния площад в Банско хиляди фенове посрещнаха мощните автомобили, а междувременно най-любознателните успяха да се запишат за безплатно крипто обучение в BoneV Academy. Гостите на събитието чуха мощните двигатели и разгледаха десетките автомобили. Също така имаха възможност да се консултират безплатно как могат да се сдобият с ново возило чрез 7CARS, които имат над 10 годишен опит с вноса на коли. 

Събитието се проведе с подкрепата на Община Банско, които подариха на всички присъстващи много положителни емоции и фолклорна програма.

 Десетки се качиха на тестовите автомобили на Maserati - Auto Italia за едно запомнящо се кръгче. Първият електрически SUV на Maserati Grecale Folgore беше представен пред публика, именно в Банско по време на Премиум Рали София - Свети Влас, а събралото се множество не скри възхищението си от новия модел. Много награди зарадваха пълнолетните посетители, защото се включиха в специалните предизвикателства на 8888.бг, които подкрепят отговорната игра. 

 На следващия ден десетките конски сили на расовите премиум автомобили пристигнаха в Гърция. В неделя на площад „Аристотел“, в сърцето на Солун, суперколите събраха хиляди фенове. Най-голям интерес за жителите и гостите на града предизвикаха Lamborghini Huracan STO, Lamborghini Aventador SV, както и десетките спортни автомобили, част от Събитието, събрани на едно място. 

Повече кадри и видеа от „Supercars DreamDrive“ може да видите в социалните мрежи на Премиум Рали София - Свети Влас Фейсбук и Инстаграм, като снимките са с автор Светослав Ханджийски.