Спартак Варна подновява тренировки за 2024 на 8 януари

Отборът ще се подготвя в турския курорт Анталия от 21-ви януари до 4-ти февруари
Спартак Варна подновява тренировки  за 2024 на 8 януари

Спартак (Варна) ще проведе основната част от зимната подготовка в турския курорт Анталия. Соколите, водени от Васил Петров, ще тренират в южната ни съседка от 21-ви януари до 4-ти февруари. В средиземноморска обстановка тимът ще има 4 контролни срещи като два от съперниците вече са уговорени, съобщават от пресцентъра на клуба.

Спартак се събира за първа тренировка в емблематичния за клуба час 19:18 на 8-и януари на стадион "Спартак". Футболистите ще преминат медицински тестове на 8-и и 9-и, а за 13-и е предвидена контрола с Фратрия. При лоши атмосферни условия и невъзможност за двубой на естествен терен, контролата ще се изиграе от дублиращия отбор. На 20 януари соколите срещат Дунав (Русе) в Албена.

ФК Спартак Варна с гордост обявява старта на продажбата на годишните календари за своите фенове!

От 21 януари започва лагерът в Анталия, а на 23 януари е контролата срещу руския Ротор Волгоград. Все още се търсят съперници за 27.01 и 31.01. На 03.02. Спартак излиза срещу друг руски тим ФК Оренбург, а след завръщането у нас последната проверка на 10.02, седмица преди подновяването на шампионата е контролата с Черноморец Балчик.