Споделено работно място във Варна

Нашето свежо и атрактивно работно място се намира на 10 минути пеша от  центъра на Варна, и на 12 минути от плажа.
Споделено работно място във Варна
Източник: Пресцентър на Община Варна

Създадено през 2014г. в град Варна, Wollow coworking space е първото споделено пространство в морската столица на България! Wollow coworking space е насочено към хора от ИТ сектора, такива със свободни професии, стартиращи бизнеси и др. Атмосферата е работна, творческа и приятелска, като разглеждаме всеки член и гост, като част от нашето семейство.

Защо да ползвате Wollow coworking space? 

Ако подържате собствен офис, имате задължителен разход от няколко стотин лева мимимум на месец за тази "екстра", а при нас цената е в пъти по-малка и попадате в компанията на активни и енергични хора. Ако работите от вкъщи, не можем да конкурираме усещането за дом, но можем да ви предложим среда, която ви дава концентрация за работа и удобство. 

Варна е любима дестинация за туристи. Това е идеалният курортен град и има всичко, от което се нуждаете. Оживена атмосфера, множество барове, прекрасни дълги плажове, кристално чисти води и ресторанти с изискана местна кухня.

Нашето свежо и атрактивно работно място се намира на 10 минути пеша от  центъра на Варна, и на 12 минути от плажа. В близост до нас, в радиус от около километър се намират всички актуални атракции на града, музеи, галерии, спортни съоръжения и разбира се Морето... Едва ли има по-сгъстена мрежа от заведения, кафенета и атракции в града, от тази в нашия близък периметър, поради което сме предпочитан избор за работно място от гости на града и дигитални номади.

Разположени сме на един от основните булеварди в град Варна, като около нас има транспортни решения за всяка точка на града, летището, автогарата, ЖП гарата и Морската гара на града. Транспортните решения предлагат и редовен автобусен превоз за любимите на туристите курорти около Варна.

1. Страхотни плажове

Мечтаете ли за плажна почивка, плуване в кристално чисти води. Залив Болата в Каварна, разположен само на 75 км от Варна, е освежаващо място, което не е пълно с туристи. Посещава се предимно от местни жители и всъщност е част от природен резерват, което означава, че водата е невероятно чиста. Ако това е, което търсите, просто вземете кърпа, посетете това място и се отпуснете

2. Достъпна почивка

Имате ли бюджет? Не се притеснявайте, Варна е достъпна туристическа дестинация. Тук можете да намерите хотелска стая или къща за гости за 20 лв., което е около 10 евро.

3. Завладяващо преживяване при разглеждане на забележителности

Има много невероятни забележителности, които можете да посетите във Варна. Например римските терми. Не често получавате възможност да се скитате сред римски руини. Това е древен бански комплекс и е един от най-големите останали в Европа и първият на Балканите.

Друго място, което трябва да посетите, е Морската градина във Варна, която е най-големият озеленен парк на Балканите. През лятото това е оживено място, претъпкано с хора и дейности. Това е любимото място на варненци за почивка, разходка с приятели и семейство, общуване и забавление.

4. Забавление: оживена градска атмосфера

Ако искате нещо уютно, приятна атмосфера и джаз музика, тогава Bar Cubo е точното място за вас. Разположен близо до морето, това е едно от най-предпочитаните места от варненци и туристи. Насладете се на студена напитка и хубава музика, докато седите на пясъка и се любувате на морския бряг.