Ортопедът от София д-р Влаев ще преглежда във Варна на 5 юли

Консултите в Аджибадем Сити Клиник Варна са за пациенти, които се нуждаят оперативно лечение на стави и гръбнак
 Ортопедът от София д-р Влаев ще преглежда във Варна на 5 юли
https://www.moreto.net/

На 5 юли 2024 г. д-р Евгени Влаев, ортопед от София, подновява консултите си във Варна. Специалистът от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда в София д-р Евгени Влаев ще консултира пациенти в Аджибадам Сити Клиник Варна на ул. „Брегалница“ 1. Лекарят ще обсъди възможности за артроскопски и отворени операции, както и модерно консервативно лечение на възрастни пациенти със заболявания и проблеми в стави и гръбнак.

Прегледите са само със записване на час на тел. 0700 33 900 и са само платени.

Д-р Влаев е ортопед с богат опит в хирургичната зала. Специализирал е неколкократно в Залцбург и Виена, Австрия и е преминал едногодишна специализация в Москва, Русия по пластично- възстановителна хирургия и хирургия горния крайник. Има защитен сертификат за “Артроскопска ставна хирургия” и богат опит в прилагането на този оперативен метод. Доктор на медицинските науки, член на Съюза на учените в България, MSF (Лекари без граница), MENSA, лекар на Българската Антарктическа експедиция 2010г. Работи като ортопед в Болница Токуда в София от откриването й.

Наскоро д-р Влаев бе избран след селекция на лекари от цял свят и специализира в център за лечение на сколиоза като стипендиант на „Robert B. Winter Global Outreach Fellowship“. Той проведе своето обучение в Rady Children`s Hospital в Сан Диего, Калифорния, САЩ с водещ специалист проф. д-р Питър Нютон – началник на отделението по ортопедия и гръбначни деформации в болницата, клиничен професор по ортопедична хирургия в Калифорнийския университет в Сан Диего и президент на Scoliosis Research Society (SRS) през 2019 г.